7 Januari -21 Lila med hopp om vår

 
Ja, lite tidigt är det nog att hoppas på våren, men
när man ser det här fina mönstrade papperet med
pencéer eller violer på, så längtar man lite extra.
Mönsterpapper från Maja Design.
Texten är en clearstamp från JessInk.
Runt motivet har jag använt dies från CC Design.
 
 
Motivet är stämplat med en clearstamp från
stämplad med dynan Memento Espresso Truffle
på papperet Colour Copy 250 g.
Färglagt med copicpennor.
Hud: E04-11-21-00-000, R21
Hår: E47-37-35, Y23
Tröja: W3-2-1
Skor: W5-4-3-2-1-0
Vantar: E42-41
Lila byxor mm: V95-93-91
Skugga: E41
Mark: E43-42-41
 
Vita prickar med vit POSCA,
glitter i motivet med Sakura Gelly roll, clear star #700
 
 
I hörnet några blommor tillsammans med ett par utstansade
snöflingor, die från Wish.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh, så härligt vårigt kort, väldigt fina violer (eller penséer). Och tack för svaret på min fråga om färgläggningen, så tacksam! SÅ roligt att besöka din blogg, alla dina kort är så himla fina =) Alltid lika inspirerande att komma in till din blogg. Ha de gott! kram

2021-01-07 @ 20:17:10
URL: http://iazscraproom.blogspot.com/
Postat av: Britt

Åh ett sånt underbart vackert kort som väcker vårkänslor, verkligen. Fint färglagt motiv och vackra papper. Dina blomsterhörn är så himla fina.
Kram Britt

2021-01-08 @ 08:42:52
Postat av: Ann-Marie

Älskar dom blommorna, i år ska jag har penséer, Jag var alldeles för sent ute i fjol. Det blir en till sommar här där vi bor nu, men sen så har vi tänkte flytta på oss, bo lite mer på landet, fast inte för långt. Utkanten av någon lite större stad/samhälle. Men gärna nära till naturen utanför tomtgränsen. Inte för många grannar, gärna en bit ifrån. Vi kollar ju inom ett område som nästan sträcker sej upp mot Gävle till.
Nog om det, Nu har jag fått nog av slask och snömodd, det är det absolut värsta underlaget för min del. Litar på muskelfästen som attan, bläääää så jag välkomnar gärna våren i detta nu.
Att känna sej älskad av någon är helt fantastiskt, en skattefri förmögenhet men visst borde vi få något avdrag för att få fint i trädgården, inte ROT, inte RUT, men vad sägs om NATUR-avdrag. Hahaha, hade varit härligt. Fint kort, du skämmer bort oss med dina fina kort. Hoppas du är rädd om dej själv också och låter kroppen få vila, ni har det körigt att sköta om barnen som inte förstår detta med att hålla avstånd (av naturliga skäl). De tycker det är svårt på Gymnasiet, men då är ju åtminstone eleverna stora nog att förstå innebörden i att de måsta ta ansvar. Samma med de äldre även om det är många som säkert inte förstår språket ibland. Men små barn har ju inte hunnit få kunskap så de begriper vad det handlar om. Det måste vara oerhört påfrestande. Ni är grymma där ute. Hälsa dina kollegor det.
Du kortet är fantaastisk och Du är Älskad som en underbar person OCH vän!

Kram

2021-01-20 @ 20:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0