29 Juni-08 Mässan i Leksand...

Här kommer först ett kort jag gjort med en av stämplarna jag köpte i Leksand igår....en underbar liten hÄnglartjej.
Jag har målat med Triamarkers och MCP teknik. De vita prickarna är ditmålade med Sakurapenna sofflée.Nu kommer lite smakprov från mässan - en massa bilder jag knäppte igår.
Mässan var härlig med massor av folk och massor av fina saker att ta med sig hem ;0)
Jag ÄLSKAR mässor!Massor av underbara nya fina hÄnglar fanns det.Hos hÄnglar & stÄnglar stod Lisen och hÄnglarmamman Marie i sina nya fina hÄnglartröjor. Tänk den som kunde få ha en sån på sig.......drömmer lite ;0)Johanna och Sofia shoppade hej vilt *fniss* vem gjorde inte det? ;0)Lillemor i full koncentration...hon målar superfint med sina distrsser....medan vi andra snöat in helt på våra Promarker och Triamarker numera.Anne och Jessica/Tussan visade hur man färglägger med Triamarker och MCP teknik för nyfikna besökare.
Hoppas  nån mer hoppar på denna roliga färgläggningsteknik....det fanns massor av pennor och stompf att köpa på mässan.Shopping är kul!!Högt i tak, många skratt och hur mkt stämplar som helst bland stånden.
Kul att träffa många nya och gamla bekantskaper inom scrapvärlden.Papp och Scrap var med för första gången - hon hade en hel del roliga dekos som jag inte sett förr.Stämpelboden..... utan Puck - som firar sin födelsedag hemma istället. Grattis Puck!Demonstration av Susny som visar Punchinella. Hon gör både LO och kort för att visa oss.
Inkywings hade massor av färger och till bra pris...en del fick jag med mig hem.

Hoppas ni som inte kunde va med, fick en liten kik på hur roligt vi hade.
Till alla er som jag träffade där, TACK för att dagen blev underbar!


26 Juni-08 En dag kvar...

En dag kvar att jobba - sen är det semester! Jippi, jag längtar....orkar nästan inte jobba den sista dan - har redan börjat slappna av.
Det kommer inte in så många nya kort här nu för tiden, håller på att måla om mitt hus - och det tar tid kan jag lova! Bor man ensam, så tar det hemskt lång tid. Men jag har ju min särbo som hjälper mig när jag ber. Tur jag har dig M!
Här kommer ett kort, som jag gjorde i början av veckan.Den här hÄngeln är en av mina favoriter.....så söt!
Hoppas få hem några nya hÄnglar från mässan i Leksand på lördag.
Magnoliaklubbpaketet är ju på G det med, har jag läst. Hoppas och håller tummarna för att det kommer imorrn, för då hinner jag få dem med mig till stugan.
Ha det bra alla vänner, skriv en rad innan du hastar vidare =0)

24 Juni-08 Snart semester.....

Nu är det snart semestertider för mig. Längtar, det ska bli så skönt att kunna äta när man vill, sova när man är trött och stiga upp när det känns OK.

Lite mer info om Scrap och Stämpelmässan här i Gävle i höst kommer nu.
Företagarna är klara:
Betrakhta
Brunkullan
Stämpelhuset
Pappersvinden
Scrapparazzi
Scrapbookbutiken
RenaRamaVerkstan
Lilla Handarbetsboden
Katscrap
Jommas Lilla Krypin

När? Lördag 6 September-08
Var? Bomhus Folkets Hus, KlockarCalles gata, Gävle.
Tid? Kl. 11-16
Kostar? Fri entré
Demos? Ja! Tider kommer senare.

Skriv in datumet i era kalendrar om ni inte redan gjort det. Hoppas vi bli många som kommer, Shoppar, trivs, utbyter erfarenheter, träffar nya och gamla bekantskaper mm.

Tack för alla fina kommentarer, det är så kul att se vem just DU är som tittar in här hos mig.
Ha det bra i sommar!

19 Juni-08 Trevlig midsommar!Ett midsommarkort till mina föräldrar, för att de alltid tar emot oss i sin stuga när vi vill komma.Såna här kort kommer minstingens fotbollstränare få, tillsammans med blommorna inför sommaren.

De två korten ovan är gjorde med samma upplägg - men blev ändå ganska olika.

Tack för alla trevliga och snälla kommentarer i bloggen. Det värmer att se vilka fina människor det finns inom den här hobbyn. Jag försöker i möjligaste mån att besöka er tillbaks, och skriva nåt i era kommentarer.

Till alla er som frågar om jag kan köpa hÄnglar åt er på mässan i Leksand nästa helg - det är helt omöjligt för mig att försöka shoppa till 30-40 personer. Jag kan inte hålla isär alla beställningar då, så tyvärr får ni fråga någon annan som ska dit.

Jag önskar er alla en TREVLIG MIDSOMMAR!!!!

17 Juni-08 Snart midsommar....Snart är det midsommar, och jag längtar dit!
Före helgen gjorde jag några kort - här kommer några av dem.
Huset passade bra till ett par som precis flyttat och rustat en massa - vi var ditbjudna på mingelparty i lördags. Vi var många som trängdes och hade trevligt i deras fina hus.Lilla tjejen från hÄnglar är underbar. Hon är så rolig att måla, med alla små detaljer.Ett kort som ska till min vän som fyller snart. Inspirerades av Rimnas fina kort med alla blommorna.

Hoppas ni alla har det bra, och att solen lyser på er.
Här har det spöregnat till och från några dagar nu, men idag hoppas jag att solen ska få lysa hela dagen.
Glad midsommar!!

Påminnelse: Scrap och stämpelmässa i Gävle den 6 sept. Skriv in det i era almanackor så vi kan ses.

11 Juni-08 Ida fyller snart....Ett kort till Ida som fyller tonåring snart.

10 Juni-08 Länge sen jag uppade bloggen....Ett kort till min pappa som fyllde den 5 Juni.Ett Tack-kort till en kille som hittade Matildas borttappade kamera. Hon blev superglad att den återfanns.Ett brudkort som jag fått beställning på.


Nu var det länge sen jag uppade bloggen. Vi har varit i stugan och det har även varit mkt att göra med möten och annat på kvällarna. Men nu kommer det några kort jag hunnit göra.

Hoppas ni har haft det bra medan jag varit borta från nätet. Hoppas att det lugnar ner sig nu när skolorna slutat, och mötena på jobbet tagit sommarledigt. Förhoppningsvis kommer jag ha lite mer att visa nu framöver.
Kram till er alla som skriver så gulliga kommentarer i min blogg - fortsätt gärna med det =0)

1 Juni-08 Kort till barnens fröknar...

image602

image603

Barnens fröknar i skolan ska få kort förstås - som vanligt till jul och sommar.
Här ser man verkligen hur olika det blir med färgerna när man knäpper kort på sina kort. Det översta är knäppt imorse med dagsljus - det nedre är knäppt igår kväll med blixt. Men det får va så, ni ser nog ändå ;0)
Jag har köpt Cuttlebugs hörn, de är verkligen jättefina och användbara...ska testa fler av dem snart.
Fick tips av Tussan när vi var i Avesta, att sätta en liten mellanpärla i blomman - och visst ger det lite extra lyft med den.
Ha en bra söndag, själv ska jag ut i solen!!

RSS 2.0