28 Februari -10 Mariadagen....Idag har jag och min dotter namnsdag - Maria. Vi heter det bägge två i andranamn, men firar det lite ändå.
Lilla pirattjejen har flyttat hem till mig, jag gillar henne!
Hoppas ni alla haft en fin helg, här hemma har skapats en hel del som ni ser.


27 Februari -10 Vilken vinter!

Vilken vinter vi har, snön bara vräker ner dag efter dag. Vi bor i ett vintervitt landskap som mer ser ut som fjällen än som Gävle. Mysigt, men jobbigt också med alla tak som behöver skottas. Nu börjar det bli blötsnö och det är tungt att få bort. Snart har vi nog våren här, och detta är ett minne blott ;0)Jag har haft turen att få tag i de söta CC design-stämplarna. Köpte på mig två stycken av en tjej på Scrapforumet. Visst är hon söt!
Min kamera är inte riktigt bra just nu ( eller är det jag som inte kan fota kanske *fniss), fotona blir konstiga - men ni får stå ut.Det här kortet är mer aprikost än gult, men det syns ju inte här.
Massor av glitterlim på detaljerna, syns inte heller...suck!
Texten har jag skrivit ut på datorn. Jag skriver ut på samma sorts papper som jag stämplar på. Funkar jättebra i min skrivare. Sen stansar jag ut med spellbinder i den form jag vill ha.Nya lilla hÄnglan med brevet fick va med på detta kort. Hittade ett supergammalt papper från när jag började scrappa för över 5½ år sen....älskar detta papper! Noterna på tagen har jag stämplat dit med en distressdyna Walnut stain. Den dynan gillar jag, använder den så ofta att den alltid ligger framme på bordet. Jag använder den till alla noter, swirlar och små detaljer. Man kan även chalka kanter med den.

Hoppas ni får en underbar helg, det ska jag ha! Jag älskar helgerna, när man får bestämma själv vad man vill fylla dagarna med. För min del blir det nog en hel del scraptid i helgen, plus lite virkande tror jag.
♥ ♥ ♥


20 Februari -10 Matilda fyller 14 år!Idag fyller min dotter Matilda 14 år, Grattis!
Imorse fick hon ett kort förstås, och det ser ni här ovanför.
En glad och pigg Magnolia fick va med, färglagt med promarkers och MCP teknik.
Stämplade lite noter runt henne.Love-kort. Magnoliastämpel med kärlekstema.
Hoppas ni alla har en fin helg, här hemma håller vi på att snöa in. Det har vräkt ner i över ett dygn nu - och jag har skottat massor av snö. Det finns nästan ingenstans att göra av den längre, snövallarna är så höga att jag inte orkar kasta så högt. Men vitt och fint är det iallafall ;0)16 Februari -10 Vintervitt....Vintervitt har vi här hemma, massor med snö - och mer verkar det komma också. Det snöade när jag åkte hem från jobbet. Härligt med snö på vintern!

Lilla hÄnglan är färglagt med promarkers och polychrompennor med MCP-teknik.
Lite metall♥pärlor på ståltråd som deko. Skylten är gjord med spellbinders och texten är utskriven på datorn.
Ha en fin tisdagskväll,
Kram till er alla!


14 Februari -10 Alla ♥ DagKortet är till min släkting som fyller år idag. En gullig hÄnglakille får pryda dagens kort. Skylten har jag skrivit ut på datorn och sen skurit ut med hjälp av spellbinders. Älskar spellbinders!
När mamma köpte en scraptidning fick hon finfina papper med, de är matta och fina. Jag fick ett av varje, och de har jag använt på dagens kort.

Idag är det Alla ♥ Dag 2010.
Hoppas ni alla får en underbar dag med era nära och kära.
Kram till er alla ♥

13 Februari -10 Det dimper ner stämplar....Många nya stämplar har släppts i februari - det dimper ner stämplar här hemma på löpande band. Jag älskar när det kommer nya, jag får sån inspiration av att se de nya fina små motiven.
Den här lilla sötnosen kommer från Magnolia, och jag hade turen att hitta henne hos Pysseltagen.
Kortet är gjort med spillpapper och noterna är stämplade med Distress Walnut stain.
Jag har hittat en fin stickles, det ser ut som kristyr när man använder den. Ni kan se den på kanten på hjärtat.
Den heter Stickles Frosted lace.Ännu en ny stämpel från Magnolia, och även denna inköpt från Pysseltagen.

Fler kort kommer inom kort, så kika gärna in igen.
Tack för alla fina kommentarer, det är så roligt att kika in till er och se vad ni pysslar med ;0)
Fortsätt skriva och länka till era bloggar!


8 Februari -10 hÄnglar har landat i min postlåda...I fredags landade en gäng nya fina hÄnglar i min postlåda. Jag beställde alla "gubbar" och det här är en av mina favoriter bland de nya stämplarna. Jag har faktiskt inte hunnit färglägga mer än den här lilla sötnosen ännu, men jag hoppas hinna under veckan. Jag tillbringade fredag kväll och hela lördagen i Stockholm med mina barn.
Ser ni att jag glittrat lite här och var på kortet? Det syns faktiskt inte så bra när man fotar. 
Blomrankan i brunt är ett band med blad i tyg, tror att det är köpt hos Engströms.

Skriv gärna en rad i kommentarerna ;0)


4 Februari -10 Snön är här för att stanna....I år vräker snön ner, och det kommer bara mer och mer. Verkar som den kommit för att stanna - undrar om vi får nån sommar i år ;0) Jag som älskar snön, tycker i och för sig inte att det gör så mycket att det kommer mer och mer. Världen är vit och fin, inte slaskig, moddig och grå som vintern brukar vara. Det är härligt!

Det här kortet gjorde jag också på träffen i lördags. Jag hann faktiskt med fem kort under dagen, tror det är ett rekord för mig. Jag brukar mest prata och skratta och se vad andra har för sig på träffarna.
Tagen är embossad med två olika embossfoldrar från Cuttlebug - en för texten och en för blommorna.
Wellpappmaskinen har varit framme igen ;0) som ni märker gillar jag den. En rolig sak som inte kostar många kronor....tror min kostade 39 kr på Clas Olson.Magnolias nya fina tjej är en ny favorit. Förälskade mig i henne när jag köpte nyaste Magnolia ink. Jag hade sån tur att min vän skulle till Magnolias affär, och då fanns stämpeln där och väntade på mig!
Jag har varit på loppis och köpt mig en sångbok, som jag har jag slaktat. Tycker det är fint med noter och musik på korten, och har även köpt på mig ett antal stämplar med noter på.
Tipsa gärna om er favorit-notstämpel ;0)

Ni har väl inte missat att flera scrapshoppar har släppt nya fina Magnoliastämplar. Jag har fått hem några nya fina, och snart kommer det kort här i bloggen med nån av dem.
hÄnglar har släppt nya fina motiv också, spring dit och ta en kik...och beställ hem dina egna fina motiv! Jag väntar hem några gullungar från hÄnglar endera dan.


2 Februari -10 Fler kort från träffen...Förra årets Magnolia Alla ♥ Dag-stämpel. Jag fick papper till det här kortet av mamma, som också var med på träffen.hÄnglar pepparkakstjej, fast i andra färger. Nu passade hon bättre som Alla ♥ dagtjej ;0)
Papper från Graphic 45. Älskar dessa papper, mest baksidorna.


RSS 2.0