31 Maj -10 Mors DagIgår var det Mors Dag, en underbart solig dag med massor av fika och gulliga barn.
Gjorde ett kort med en av CC Designstämplarna. Jag har beställt en till nu, hoppas den kommer snart.


26 Maj -10 CC Design stämplar...Jag har för ett tag sen köpt ett par stämplar genom en tjej på ett scrapforum, de kommer från CC Design, och jag gillar dem massor. Visst är hon söt, den lilla tjejen ;0)
Jag har använt spellbinderdie för att skära ut det spetsiga runda papperet. Spetskanten på det papper som går vågrätt över kortet är utstansat med en Martha Stewart-stans.
Papper från Magnolia och Maja Design.


23 Maj -10 Vårens sista scrapträff...

Igår hade vi vårens sista scrapträff, lite vemodigt känns det allt. Nu dröjer det ett bra tag tills vi ses igen.
Vi är ett härligt gäng tjejer som träffas i min kvarterslokal och scrappar och skrattar från morgon till nästan natt.
Igår hade jag gett dem en utmaning. Alla skulle ta med ett kit som innehöll:
*bazzill 30x15
*bazzill 15x15
*två mönstrade papper 15x15
*4 blommor
*4 brads
*30 cm band eller spets
*två valfria dekorationer
* 1 valfritt motiv
Sen drog vi lott om vem som skulle få vilket paket.
Jag hade tänkt knäppa kort på det kit jag fick, men det glömde jag totalt bort. Så här blev iallafall resultatet.Det var roligt att skapa med andra saker än de jag brukar, de här papperena hade jag aldrig sett förr t.ex.
Motivet är ju en favorit, så det var också kul.


Här har jag klippt rent stämpeln rätt rejält. Hon hade massor av prickar i ansiktet när hon flyttade hem till mig. Jag gillar ju inte prickar i ansiktet, vill hellre rita dit vita själv. Två stjärnor fick va kvar, resten gick bort.
Tagen är stämplad med en fin blomswirlstämpel som jag köpte på scraploppis när jag var i Morkarla för ett par veckor sen. Älskar den!Jag fick låna ett motiv av en vän som var med på träffen, visst är den här tjejen fin!
Jag tror den stämpeln heter Mo Manning.
Den här har jag fått uppstämplad av en scrapnätvän, det är samma märke.
Här har jag använt blomswirlen på hörnorna av kortet, den är användbar till mycket.

Ha en fortsatt fin helg.
Vi hade strålande sol igår när vi satt inne hela dan, idag öser regnet ner...det känns ju lite trist.22 Maj -10 Scrapträff i lokalen idag....Idag lyser solen, härligt! Jag ska ha scrapträff i min lokal, och jag längtar redan.
hÄnglar har gjort ett studentpar för länge sen, de släpptes på en av våra första mässor här i Gävle.
Den stämpeln har jag använt här, på ett av mina beställningskort.
Ännu ett kort med studentskan. Papper från ett block jag köpte på rea på Panduro nyligen när jag var till Stockholm. Prisvärt eftersom det var 90 papper i blocket, och det bara kostade 149 kr.
Även här har jag använt papper från det blocket.

Hoppas ni alla får en underbart fin och solig helg.
En fråga - träffas ni och har scrapträffar även sommartid, eller avtar det?
Vi har bestämt att det här är sista träffen innan hösten. Jag hoppas att vi kommer fortsätta ha träffarna även till hösten, för det ger mig så mycket.

19 Maj -10 Beställningarna ramlar in...Nu ramlar beställningarna in en efter en, det är kul! Jag har även sålt några av de kort jag gjort, sånt gillas just nu.
Här ett kort med en av de nya Magnoliastämplarna. Jag har använt mkt glitter på henne. Färglagd med promarkers och polychrompennor med MCP teknik.
Papperet med swirlarna har jag köpt för länge sen på Panduro - det är embossat, visst är det fint!
Ha en fin dag.

16 Maj -10 Kortbeställning...Jag har fått beställning på tre kort. Så här blev det första.Alla tre korten har motiv från Magnolia, och papper från Maja Design.
Alla motiven är färglagda med promarkerpennor och sen polychrompennor och lösningsmedel (MCPteknik).Sista kortet, med en spetskant gjord med hjälp av en Martha Stewart-stans.
Blommorna är gjorda med retrostansarna, small och medium.
Även fjärilen är en stans från Martha Stewart.

Hoppas ni alla fick lite sol på näsan i helgen.
Själv hade jag en underbart solig dag igår i Stockholm.14 Maj -10 Scrappat LO för en gångs skull...Det är inte ofta jag scrappar Layouter, men igår kväll fick jag till en. Mina fina tjejer tillsammans på samma foto, det hör inte till vanligheterna. Tonårsminer förstås, som alltid nu för tiden ;0)
Jag har använt grungestämplar från Stämpelglädje på sidorna, och ett stort blad som jag köpte hos Betrakhta när hon hade sin butik igång.
Hoppas ni alla får en underbar helg, jag har hört att solen ska kika fram.
Kram ♥

13 Maj -10 Ledig dag...Ledig dag mitt i veckan - kan det bli bättre? Kortmakeri och lugna stunder är som balsam för själen.
Den här hÄnglakillen med jojo är ju så söt. Han fick följa med mig hem från Avestamässan där Marie släppte många nya fina motiv.
Kort med en av de nyaste Magnoliorna ur serien Fairytaile.
Jag har färglagt bägge motiven med Promarkers och MCP teknik.
För att få lite liv i korten brukar jag glittra liten runt kanter, på vingar eller blommor.
På det här kortet har jag använt Magnolias fina papper, jag gillar kvalitén på dem.
I Morkarla hade vi scraploppis - ett populärt inslag. Jag köpte på mig lite av varje, bl.a. den här bladstansen som jag gillar.
Nu ser jag fram emot nästa scrapträff här hemma, vi ska träffas nu i maj en lördag. Längtar!

9 Maj -10 Morkarla Scrapträff igår...Vi fick ett nytt fint tävlingskit från hÄnglar & stÄnglar igår på träffen. Det här kortet gjorde jag till en av utmaningarna.
Ännu ett kort jag gjorde med en hÄngel. Även detta kort var till en utmaning.Vi har haft en underbar dag med massor av god mat som Tussan/Jessica lagade åt oss. Massor av skratt och scrap, trevliga människor och allt annat som hör en träff till.
Tack alla underbara människor för att vi tillsammans gjorde oss en underbar scrapdag!
Kram ♥

8 Maj -10 Morkarla nästa....Magnolia har släppt nya stämplar, en hel del söta små älvor. Här har jag använt promarker Sunkissed pink till klänningen, och Tan till håret. Skuggat med polychrompennor och suddat runt med lösningsmedel (MCP teknik). Jag gillar när det blir lite skitigt och får lite djup. Jag har fått åtskilliga mail om hur man gör för att få till skuggorna, och det är inte lätt att förklara i text - men det är inte så svårt.
Jag målar först hela motivet med promarkers, sen skuggar jag med en brun nyans polychrom runt kanterna, tar lösningsmedel i en stompf och snurrar runt kanterna tills jag är nöjd. Vill man ha det mörkare, använder man en mörkare polychrompenna. Walnut brown är en favorit, ibland har jag även lite svart på slutet längst ut.
Dessa underbara papper köpte jag hos Pappersvinden när jag var på mässan i Avesta för ett par helger sen....det glittrar om det småblommiga.

Idag bär det av mot Morkarla, det ska bli riktigt skoj! Scrapträff och lite shopping hos Inkywings som har butiken med sig.
Ha en fin helg allihop!


6 Maj -10 Ännu ett kort...Jag har fått en favorit som ni ser, en supersöt liten hÄnglahumla. Gå in i webshopen och se alla fina nya stämplar.
hÄnglar

Jag har färglagt henne med promarkers och polychrompennor med MCP teknik.
Underbara papper från Maja design.
Fjärilen är en stans från Martha Stewart, som jag gillar massor.
Bladstansen med det långa bladet har min mamma köpt hos Py-hobby. Den är kanonfin, synd de inte har den kvar.
På hörnen har jag stämplat med distressdyna Walnut stain, med en stämpel ur Stämpelglädjes grunge collection.
Ikväll ska jag sätta mig och besöka era bloggar, så skriv en kommentar nu ;0)


5 Maj -10 Morkarla i helgen...I helgen är det träff i Morkarla igen, jag har längtat dit sen förra våren när vi var där sist. Vi blir alltid så bortskämda med supergod mat och fina välkomstpåsar med massor av godsaker (scrapsaker). Hoppas att vi även denna gång får ett fint tävlingskit med rykande färska hÄnglarstämplar att tävla med.

För ett par helger sen var jag i Avesta, och där släppte ju Marie en hel del nya fina hÄnglar...bl.a. denna lilla godbit. Jag har färglagt honom med promarkers och skuggat med polychrompennor och MCP teknik.

Lämna gärna ett spår innan du går vidare, jag försöker besöka er tillbaks så ofta jag kan.
Kram ♥

RSS 2.0