28 Mars -10 Scrapträff igår, slödag idag...Igår hade vi scrapträff i lokalen här vid mig. En jättetrevlig dag som vanligt. Massor av tid för scrap, massor av skratt och prat förstås...och en hel del kort gjorda.


Idag har jag en slödag.
Först blev det symässa i lugn och ro med ett par av mina bästa vänner. Sen shoppade vi loss lite på Dollarstore och Ove Jansson. Det är kul att ha sällskap när man shoppar, det blir mysigare då.
Nu är det innemys med uppackning av alla scrapsaker sen igår, och så plockar jag runt lite med sakerna. Vill gärna få till rummet lite bättre, men sånt är svårt. När man städat och ändrat om, hittar man inte ett jota sen.
Jag vill att det ska se fint ut, men det blir bara ett rörigt intryck hur jag än gör. All förvaring har inte samma färg och form, och då är det inte lätt. Tipsa gärna om bra och vackra förvaringsmöjligheter...och bloggar som har bilder på sina scraprum.

Hoppas ni får/har en fin söndag.


20 Mars -10 Mössen förökar sig...Kanske minns ni min lilla grå mus som flyttat in. Nu har de förökat sig, ännu en mus har flyttat in. Jag gillar att virka, och hittade Fröken Elsas  underbara möss. Tyvärr finns inget mönster, utan man får klura själv. Den här musen fick en klänning med stor rosett också, självklart i rosa och brunt - mina favoritfärger ;0)Magnolia har släppt MASSOR av nya stämplar, och jag har shoppat många av dem. Den här sista köpte min vän Tirre hos Magnolia när de hade stämpelsläpp i lördags i sin butik. De andra jag ville ha, fanns tyvärr inte än.
Wellpapperet är stämplat med Magnolias Valentinbrev, en stämpel jag länge velat ha. Tur att de hjälpte till att pressa upp den till mig i lördags! Det blå papperet kommer också från Magnolia, en  underbar färg! Synd att jag inte beställde fler.
Nu längtar jag tills hÄnglar släpper nya stämplar. Jag ser fram emot  Mässan/Träffen i Avesta om en månad. Då får vi ett tävlingskit med nya fina hÄnglar, och dessutom brukar hon släppa fler nyheter på den mässan. Längtar!
Hoppas ni alla får se solen idag, här lyser den från en klarblå himmel.

17 Mars -10 Kaniner, kaniner....Lilla kaninen från Magnolia flyttade hem till mig för ett tag sen, och den är flitigt färglagd. Jag tycker hon är underbart söt, och man kan använda henne till både påskkort, bebiskort, småbarnskort och grattiskort. Kanske även till dopkort?
Jag har fått utstansade blad av min mamma, det är det största lite ljusare gröna. Hon har en punch som hon köpt hos Py-hobby. Jag vill också gärna ha en, men de verkar va totalt slut överallt. Den cerisa blomman är klippt från en filtduk.
Hoppas ni har massor av scraptid, det har jag just nu - och då är livet som bäst. Jag gillar att sitta och pilla med papper i lugn och ro, ensam eller tillsammans med en eller flera vänner. Snart har vi scrapträff igen, och det ser jag fram emot.

15 Mars -10 Nya stämplar i massor...

Just nu släpps det nya stämplar i massor. Man kan ju inte köpa alla fina som kommer, men jag köper gärna några nya iallafall.
Just nu väntar jag hem ett par nya från Magnolia. Ser även fram emot nya fina stämplar från hÄnglar, men det blir inte förrän i slutet av april.Eftersom jag inte använder påskstämplar särskilt mycket, så har jag använt den här stämpeln på ett annat vis. Jag skar hål i klänningen där äggen låg, och satte dit ett hjärta istället.
Lite blandade blommor, nålar och dekos i hörnet.
Stämplade noter på ett skräpapper jag hade, och rev kanterna. Jag chalkar alltid kanterna när jag gör kort, tycker det blir finare då.I lördags var jag och Mickan till Stockholm och shoppa. En härligt solig dag med vår i luften, och med pengar i fickan - kan det bli bättre?
Jag hittade en fin stans hos Scraparazzi, som jag suktat efter ett tag. Den har jag använt när jag gjorde spetsen i kanten. Funderade ett tag hur jag skulle få dit den, eftersom det är många detaljer på den. Då kom min vän A på att man kunde använda brads, och så fick det bli.
Magnoliatösen med lammet är så söt. Jag tycker inte att hon är påsk direkt, utan man kan använda henne till allt.
Papper från Skapa Hobby, Inkido, i fint gammelrosa färger. Jag älskar det med texten!
Ha en fin dag, hoppas ni har lika fint väder som vi.

12 Mars -10 Härligt med takdropp...

Nu har vi haft takdropp och solsken i flera dagar, det är HÄRLIGT!
 
Jag har kikat på en demo inne på Tirres blogg, då blev jag sugen att damma av mina distresser igen. Jag har färglagt det här motivet med distresser på akvarellpapper. Blandade "Faded jeans" med lite brilliansdyna "Starlight Black". Då glittrar färgen lite, det gillar jag.
Jag har duttat med glittrigt stickles på små detaljer på kortet också, och satt dit små självhäftande glitterprickar i blommönstret också.Jag har letat upp en äldre stämpel, som jag köpte av Betrakhta i början när jag fann denna hobby.
Glitter runt kanten av hjärtat. Bakgrunden har jag gjort med distressdynor och stämplar.

Hoppas ni alla får en fin helg, med massor av solsken och takdropp!

7 mars -10 Scrapträff med vännerna...Vi brukar träffas ett gäng glada tjejer och scrappa. Igår var det dags igen, men oturligt nog var hälften av oss borta på annat. Vi fem som träffades var ett gäng glada tjejer. Ett par av oss var så förkylda att de inte orkade hela vägen till klockan 22 - men trevligt hade vi!
Jag sopade ut de sista resterna av scrapet kl 19.15 - blev en rätt lång dag ändå.....med massor av skapande, skratt och prat. Jag ÄLSKAR träffarna!

Jag fick till tre kort, och ett påbörjat som ni får se en annan dag.
Hannas Pysselstuga har fått hem nya fina Magnolior - en av dem ser ni på kortet ovan.Kortet är glassigt rosa, men på fotot ser det mer dovt ut. Jag tycker det är så trist att inte mina foton blir bra =(
Oftast fotar jag inomhus med lampa på kvällen, och det blir bara gult och fult....borde vänta tills dagsljuset kom istället, men man har alltid för bråttom.
Den här lilla kanintjejen passar lika bra till påsk som till dopkort eller babykort, tycker jag. Jag hoppas att jag får användning för henne snart igen - älskar henne!Lilla Nigande Tilda fick va med igen, tycker hon är så söt - och ville testa henne i lite andra färger också.
Ville även ha med ett par nya blad som mamma och jag införskaffat oss. Riktigt kul med lite nytt att piffa upp korten med.Det har flyttat in en mus i mitt hus.
Han är faktiskt ganska söt, och jag tror att det snart kan bli fler.
Jag har hittat en underbar blogg där jag fastnade totalt Fröken Elsas virkblogg. Hon har en underbar sida, och jag hade gärna beställt en liten mus - men hon har hemskt lång kö och tar inte emot beställningar just nu. Så jag knåpade ihop en liten scrapmus själv istället. Det finns inget mönster - man får knåpa på egen hand ;0) Det är inte lätt, och tar massor av tid - men jag fick iallafall till en ;0)Han har fått en liten plats bredvid mina brads, och där verkar han trivas ganska bra. Han har fin utsikt över vad jag gör, och jag kan hålla ett öga på honom så han inte hittar på nåt bus.Han får visa det sista kortet också - det som inte blev riktigt färdigt förrän imorse.
Jag hoppas ni alla får en fin söndag! Jag håller tummarna för att vi ska få se samma vackra sol idag, som vi såg genom fönstret när vi scrappade igår.
2 Mars -10 Lilla sockersöta prinsessan....Jag har haft turen att få köpa ett gäng stämplar av Landstoken. Hon beställde hem en del av de nya Magnoliastämplarna på CHAmässan i USA tidigare i år. Bl.a den här lilla sockersöta prinsessan fanns med att beställa. Hon är underbar, tycker jag!
Kortet går helt i rosa, och färgerna är mer skarpa än de ser ut på fotot.
Jag har stämplat med en notstämpel både runt motivet och runt ett par hörn av kortet. När jag stämplar detaljer använder jag Distressdynan Walnut stain.

RSS 2.0