27 Mars-09 Kvällsscrap med Sofia...Kvällen har ägnats åt scrap med Sofia. Jag hade totalt noll inspiration, trött var jag nog också.
Tog fram en pärm med inspirationskort som jag spart.....hittade några favoritkort som Marie/hÄnglar
gjort - har inspirerats av dem ikväll.Påskkort.Favoriten Maja design papper. Stämpel från Wiff of joy.

Ha en skön helg, passa på att scrappa en massa nu när ni har tid......snart är våren och sommaren här och man vill bara vara utomhus.
*Kram*

26 Mars-09 hÄngelälskare...

Jag ÄR en hÄngelälskare! Jag har de flesta motiv och älskar dem massor!!!!
Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dessa små sötnosar som kommer ut med jämna mellanrum.
TACK Marie för allt fint du förser oss stämplare med.Påskkort med en av de nyaste hÄnglarna.
Tack Tirre för att du stansade ut till mig ;0)

22 Mars-09 Massa nytt...Härlig hÄngelkille - underbart fin att måla!

Igår var det Scrapträff igen - och det var en sååå mysig och rolig dag, det var länge sen jag skrattade så mycket.
Vi var 11 stycken som trivdes och scrappade både kort och LO´s under dagen. Mitt på dan gick vi till vår "favoritpizzeria" och fick i oss lite käk. Perfekt att ingen behövde stå och ordna med mat.....ja, iallafall ingen av oss *fniss* Pizzakillarna ser ju lika förvånade ut varenda gång vi dundrar in allihop i samlad tropp. De funderar nog var vi kommer ifrån - brukar va ganska lugnt där annars, de flesta hämtar bara från den där pizzerian.
TACK Cissi för att du ordnar så bra för oss scrapsugna.Det var hÄnglarna jag jobbade med igår. De är underbart söta! Här med dekos av band, blommor, blad och etiketter.
TACK Marie för allt fint du ritar åt oss stämplare. *Kram*Tjejen med fågelholken från hÄnglar fick va med på det här kortet. Alla dessa motiv är målade med pennor och MCP teknik. Släpade inte med mig distresserna till träffen.
Glittereffekt runt kanter och på blommorna av Sticklers.
AHA scrapbooking var på plats och sålde lite prylar åt oss - där köpte jag det underbara papperet. Dessa två är fram och baksida.Ett kort i blått för omväxlings skull. Ännu en hÄngeltjej från nyaste Klubbpaketet.Ni har väl sett alla underbara små blommor som börjat dyka upp i de svenska shoparna.....jag älskar dem och vill gärna ha med nån på varenda kort jag gör - risk för att det blir tradigt ;0) På det här kortet både ros och körsbärsblommor.
Texten är skriven med dymo på vanligt bazill. Chalkade sen för att få fram texten tydligare.
Även här samma papper från AHA.

Tydligen har blogg.se problem med kommentarerna - försök gärna igen om det inte funkar första gången.
Så kul att kunna hälsa på tillbaks hos de som besöker mig.
Hoppas ni alla får en underbar söndag, Kram!!

Scrap och Stämpelmässa i Gävle Lördag 2 Maj-09 i Bomhus Folkets Hus - missa den inte ;0)
Fri entré!!

20 Mars-09 Nya hÄnglar har landat...Äntligen har de nya hÄnglarna landat i min låda. Jag älskar dem...som vanligt ;0) Ni som känner mig vet ju att jag är hÄngelfantast och gärna vill ha alla som finns. Tycker det här paketet håller hög klass och har roliga motiv.
Här kommer två kort, håll till godo.Imorrn är det Scrapträff med vännerna. Jag ser fram emot det!
Ha en skön helg, och lämna gärna ett spår innan du springer vidare mot nya bloggar.
* K R A M *

18 Mars-09 Helhelg med scrap...

I helgen blev det en helhelg med scrap. Här kommer det sista av mina alster.
Tack alla vänner som förgyllt min helg genom att vara här och umgås och scrappa med mig. Det känns skönt att ha så fina vänner! Kram till er alla tre!Ask i papp som jag altrat. Jag ska förvara mina smycken i den, för just nu ligger de löst på byrån.
Maja papper och grunge board dekos. Söta små minirosor och blad.Närbild på detalj.När Sofia var här fick jag prova måla hennes fina Wiff of joy stämplar. Jag tog och dammade av distresserna - det är superkul!Ni vet väl att man kan blanda distresserna med brilliancedyna. Det ger en fin glittereffekt. Det gör jag nästan alltid när jag målar med distresser. Demo på det finns på min hemsida - länk här t höger.Sista kortet som jag gjorde i helgen. Älskar de här färgerna!!!

Nu har jag påbörjat ett superarbete med mina stämplar. Har till slut bestämt mig för att byta förvaring. Jag stämplar upp dem på datapapper och skriver vad det är - sen laminerar jag och skär till så att de passar i en CD-förvaringsask fr Ikea.
Vi får se hur lång tid detta kommer ta *hm* jag tror jag har alldeles för många stämplar.
Ha en bra vecka, Kram!
Tack för alla goa kommentarer - ska hälsa på tillbaks så snart jag får en stund över vid datorn.

Glöm inte : Mässa 2 Maj i Gävle, Bomhus Folkets Hus kl. 11-16
Vi ses väl ;0)

14 Mars-09 Stämplar till salu och nya kort...

Idag har jag haft Annica här hos mig. Vi har scrappat och pratat hela dan, med ett litet avbrott för shopping på Dollarstore.
TACK Annica för en trevlig dag!
Jag har tur som har så många scrappande vänner som vill umgås med mig i mitt scraprum ;0)
Här ett par kort och en burk jag gjort idag.Som ni nog sett, har jag valt lite andra färger både på motiv och papper, mot för jag brukar.
Här en av de nya Magnoliorna. Blommorna har fått lite 3D effekt av ett lack. Maskade stämplarna ur klubbpaketet (gräset och tjejen). Motiven är målade med Promarkers och polychrompennor med MCP(Magical colour pencils) teknik.Ett motiv från Wiff of Joy. Jag har tagit fram mina distresser igen. Använde akvarellpapper att stämpla på. Kul att kunna variera sig lite. Papper från Maja Design.En liten ask i papp. Jag har klätt den med papper från Maja design. Grunge Board detaljer som jag chalkat med dark Brown cat eye.Jag ska ha mina grunge stämplar från Stämpelglädje i den, för de ligger alltid på bordet i en enda röra. Nu får de ett eget ställe att va på.
Ni har väl inte missat de fina små rosorna. Finns lite överallt just nu...Inkywings, Magdas, House of Inspiration, Papermaze m.fl.Jag tänker sälja några av de stämplar jag sällan använder.
De ovan är Rachel Anne Miller clear stamps.
Pris: 60:-/st *dessa finns kvar*

Intresserad? Maila mig på:  [email protected]
Köparen betalar frakten. Först till kvarn....

Ha en bra kväll, nu ska jag titta på Melodifestivalen samtidigt som jag scrappar lite mer.

13 Mars-09 Gobiten på besök...Det har landat massor av stämplar här de senaste dagarna. Jag har monterat för glatta livet.
Nu har jag fått till lite kort med några av dem också.
Här är ett kort med en av de nya stämplarna från Magnolias klubbpaket. Papper från Katscrap.se
Jag har haft Gobiten/Elisabet här idag. Vi har scrappat och snackat massor. Trevligt!Kort med Wiff of Joy stämpel. Papper från Katscrap.se Texten är rub-on.
Växten är stämplad med en Pandurostämpel.Ännu en stämpel ur senaste Magnolia Klubpaketet. Det här blev en av mina favoriter direkt. Tycker hon är så söt!
Hoppas ni alla får en underbar helg, tänk att det redan är fredagskväll igen. Älskar helger just nu!

Kom ihåg Scrapmässan i Gävle Lördag 3 Maj kl.11-16

Skriv ner nåt innan du går så blir jag sååå glad ;0)
* K R A M *

9 Mars-09 Städa scraprum blev scrapträff...

Igår hade jag lovat Sofia hjälpa henne att städa hennes scraprum. När jag kom dit hade hon tydligen satt fart redan innan, så vi avslutade bara och sen satte vi oss och scrappade istället. Mysigt! Det blev en heldag med avbrott för mat på pizzerian tillsammans med mina tjejer.
Här är några kort jag gjorde.Det här kortet liftade jag av ett av Sofias. Tror hon gjort det efter en skiss som Rimna gjort.
Jag blev nöjd med det - det var en fin skiss.Ännu ett kort me Wiff of you stämpel.Ett enkelt kort utan så många dekos - ovanligt för att va jag. Stämpeln är väl söt ;0) hon kommer från Katscrap.Det här kortet är jag inte alls nöjd med - vet inte varför - men det känns inte som om det är färdigt.
Jag visar det ändå ;0)
Hoppas ni alla får en bra start på veckan.
Kram!!

8 Mars-09 Magnoliapåskstämplar...Magnolia har släppt sina påskstämplar, och den här är sååå söt!
Jag har stämplat med en pandurostämpel på mönsterpapperet t vä. Hörnet är också stämplat med en pandurostämpel...det är tre hörn i samma fp.

Här har vi töväder nu. Snön smälter fortare än det kommer ny - lite trist kan jag tycka för snön blir så smutsig vid vägarna.
Jag vill gärna ha vinter ett tag till.
Längtar efter nya hÄnglarklubbpaketet och Magnoliaklubbpaketet nu. Magnolia skulle eg skickat ut sitt sista februari - men det måste blivit nån försening, för än har de inte anlänt min brevlåda. hÄnglar kommer iallafall i mitten av mars, och det är ju snart! *glad*
Ha en fortsatt bra helg, TACK till alla er som skriver en kommentar!!!!

6 Mars-09 Töväder...Lilla lammet har landat i min låda. Jag som alltid brukar köpa stämplarna direkt från Magnolia fick göra på ett annat sätt den här gången. Magnolia släppte inte sina stämplar i sin egen butik, utan jag fick köpa dem genom en scrabutik. Jag tycker att det är både krångligare och dyrare - men nu är de hemma iallafall - och jag slapp ju i och för sig att montera dem. Jag har använt Maja papper på det här kortet också.Tulpantjejen är underbart fin! Även här Maja papper, tror jag snöat in på Maja papper nu.
Den här tjejen har jag lånat av min scrapvän - tycker hon är så söt.
Använde ett julpapper, men jag tror inte man ser texten så bra......hoppas iallafall att det inte gör nåt.
Glitter på vissa detaljer på motivet. Papper med guldtext från London.

Ha en bra helg! Tack för alla fina kommentarer - jag ska försöka låna en dator som är lite snabbare än min lilla dryga - så jag kan hälsa på tillbaks.

Har ni sett i hÄnglarhopen att Marie släppt nya fina påskhÄnglar. Skynda kika!

* K R A M *

3 Mars-09 Kortet klart...

I fredags satt jag med Sofia och scrappade hela kvällen och halva natten.
Här kommer det kort jag blev nästan klar med då, nu är det färdigt.Maja design papper och rosor som jag gjort själv. Sofia visade mig hur man gör, och det var inte svårt men väldigt pilligt.
Motivet  är färglagt med twinklings på albumblad.
Här har snöat massor i natt igen - det är underbart vackert med allt det vita.
Hoppas ni alla får en härlig dag!
*Kram*

RSS 2.0