28 Februari-09 Lite nytt att kika på...

TACK alla ni som väntat och kikat in här nu och då för att se om jag fått in nåt nytt - nu kommer några kort till er ;0)
Mina datorer är fortfarande döda, men jag hoppas att vi snart åtminstone ska ha nån stor dator med internet.
Ett kort med den söta lilla Magnoliatjejen som blundar. Målad med promarkers och Copic.
Alven Alva målad med promarkers och Copic. Copic har några fina rosa, som inte finns hos promarker. Bl.a den här fina gammelrosa.Sarah Kay stämpel målad med Promarker och MCP. Jag använder pennorna mest när jag färglägger.
Grattiskort på beställning. Texten är peel-off i silver.
hÄngelkillen är målad med promarkers och MCP.

Igår kväll var Sofia här på nattligt besök, vi hade en trevlig stund med massor av prat och massor av scraptid.
Tack för igår Sofia!

*Kram till er alla som kika in här*
Skriv gärna nåt innan du går. Förhoppningsvis kommer nåt mer kort i helgen, för det ligger ett halvfärdigt på skrivbordet.
KOM IHÅG Scrap och stämpelmässa i Gävle Lördag 2 Maj-09

22 Februari-09 Datorkrångel och födelsedag....

Jag har problem med min stora dator igen, den har helt lagt av. Kan inte få in bilderna på den här lilla, så ni får snällt vänta tills det löst sig med att se mina kort.
Matildas födelsedag firades i fredags, och hennes kort kommer ni få se sen.
Hoppas ni återkommer när jag fått ordning på allt här.
Kram så länge.

15 Februari - 09 Scrapkväll...Jag har bytt åt mig ett par motiv, älskar den här lilla tjejen - vet inte ens vad stämpeln heter *fniss*.
Jag har färglagt henne med Copicpennor och polychromos med MCP teknik för att få skuggorna.
Runt motivet har jag ritat med en svart penna i en fiskarsmall. Det blir fint tycker jag, fick tipset av hÄnglarMarie som använder sina massor.
De papper jag använt är Maja design, favvopapper här hemma! Den stansade fina kanten är gjort med en kantpunch från Martha Stewarth. Köpte den på Ebay för ett tag sen. Dock är det svårt att stansa i tjockare papper, känns som den ska gå sönder.Min vän Maria fick det här Alla ♥ kortet igår. Vi brukar kika förbi varandras lådor och stoppa i ett kort, så när jag hämtade tidningen igår morse låg där ett fint kort till mig med. Tack Maria för det vackra kortet jag fick av dig *kram*
Jag har använt hÄnglars nya fina stämpel, och Maja papper.Ett kort till min mamma.Ett kort till min pappa.

Igår kväll hade jag och Sofia scrapkväll hos mig. Det var sååå trevligt! Vi fick inte speciellt mycket gjort, men vi hann prata, prata och ......prata *fniss* , brukar ju bli så ;0)
Jag gjorde kortet högst upp igår kväll, och sen målade jag motiv. Sofia scrappade.

Hoppas ni har haft en skön Alla ♥ Dag och att ni får en lika skön söndag.
Passa på att skriva nåt innan du går vidare.
* Tjingeling *

13 Februari-09 Minus tretton ute och kortverkstad ikväll...Idag är det minst sagt kallt ute - det är minus tretton grader och rått i luften. Vi bor vid havet, och det känns att det är mycket kallare här när vi har -13, än när vi har -25 i stugan som ligger inåt landet. BURR!
Ikväll ska jag ha kortverkstad i scraprummet.....vi får se om jag får sällskap eller om jag sitter ensam.Ett par kort med hjärtetema. Magnolias nya ♥stämplar.
Hoppas ni får en underbar helg, med massor av scraptid.
Skriv gärna nåt innan du går vidare, jag försöker hälsa på alla som besöker mig.
Kom ihåg att vara snäll mot nära och kära imorgon då det är Alla ♥ Dag!
♥ K R A M ♥

8 Februari-09 Scrapträff igår och massor av snö hela helgen...

Igår hade vi en liten scrapträff i Cissis kvarterslokal. Det var en enkel träff med 10 deltagare, massor av skratt och massor av inspiration och kreativiteten flödade.
I början frös vi, men sen fick vi dit ett extra element och en massa tofflor och varma koftor, så då var humöret på topp!
Vi åt god mat på en pizzeria i närheten, mysigt och skönt med promenad i mitten av dagen.
TACK Cissi som ordnade så fint med lokal och fika! Det här måste vi snart göra om!

Lite foton från dagen:Maria och Jenny ger varandra inspiration.Elisabet/Gobiten med ett av sina fina kort. Vi skrattade gott tillsammans åt en stämpel som råkade bli "skäggiga damen" *fniss* åh vad roligt vi hade!Cicci och Sofia/Jozie. Vi kikade på varandras alster, förvaring, scrapprylar..... och inspirerades av varandra. KUL!Cissi som ordnade allt så fint för oss!Mamma Margareta med alla sina scrapsaker. Hon fick låna en sjal, och sen var hon varm och go igen.Alla ♥ kort som jag gjorde igår på träffen. Jag fick till hela FYRA kort, wow! Jag som alltid bara brukar prata och prata och skratta och kolla in vad de andra pysslar med.
Stämpel från de nyaste hÄnglarna.Ännu ett kort med en av de nyaste hÄnglarna. Har maskat lite och fått till motivet.
Ser ni bladet till höger - kommer från min favvoaffär Dollarstore.Grattiskort som ska iväg nu i veckan med posten.Lilla alven Alva från Magnolia. Ett Alla ♥ kort till.

Hoppas ni alla har haft en underbar helg, det har jag!
Vi har fått hur mycket snö som helst, och det är lagom kallt så det ligger kvar och är såååå mysigt!
Nu längtar jag till nästan Scrapträff, hoppas vi får till ett datum riktigt snart.
♥ K R A M ♥

7 Februari-09 Scrapträff idag...Lilla Edvin har blivit stor, han fyllde 1 år här i veckan. Jag använde en av de nyaste hÄnglarna - helt underbara att färglägga.

Idag ska vi ha en liten scrapträff i en samlingslokal här i närheten. Det ska bli så kul, och spännande att se vad de andra tänker pyssla med. Hoppas jag kommer hem med massor av inspiration!
Ha en bra lördag!
♥ K R A M ♥

6 Februari-09 Valentinkort...Alla ♥ Dag närmar sig, och jag har inte gjort nästan några kort alls. Nu har jag iallafall fått hem massor av fina stämplar, och på lördag är det träff! Hoppas verkligen att jag kan få nåt gjort, och inte bara snacka och kika på vad andra gör *fniss*
Här ett kort med en underbar ny hÄngel. Valentinskylten är också från hÄnglar.
Jag har maskat min etikettstämpel från hÄnglar och satt in tjejen i den - blev som en ram.
Målat med Promarker, Triamarker och Copic pennor.
Ha en trevlig helg!

Kom ihåg Mässa i Gävle Lördag 2 Maj!

RSS 2.0