29 September-09 Mikaelas namnsdag...Blått kort med sparsamt med detaljer. Älskar den nya hÄngelkillen.Idag är det Mikaelas namnsdag. Hon fick kort och present nu på morgonen.
Även här en av de nya fina hÄnglarna.

Kram till er alla, skriv nåt innan ni går.

27 September-09 Hip hoptjej...Marie har släppt några nya härliga hÄnglar. Hon släppte dem igår på mässan i Partille - visst är den här Hip hop-tjejen helt underbar!
Jag målar och målar hela dagarna nu - är helt såld på de nya fina stämplarna. Tack hÄnglarMarie för att du hade tid att posta dem till mig så helgen är räddad. Kram till dig!
Alla papper och detaljer på det här kortet hade jag hemma - man samlar på sig en hel del genom åren.

Ha en fortsatt underbar söndag! Snart är det helg igen ;0)

Nästa lördag är det Scrap och Stämpelmässa här i Gävle - ni kommer väl ;0)
Mer info hittar du under "Mässor" i högerspalten.

Kram på er alla - och TACK för alla fina kommentarer ni skriver hos mig. Jag försöker hinna in i era bloggar och skriva tillbaks.

23 September-09 Röda rosor och röda kort...Utanför vår ytterdörr växer otroligt vackra röda rosor, det är nån slags klätterrosor så hela väggen brukar vara full av dessa skönheter. Nu efter sommaren är de inte så höga, eftersom vi målat om i sommar - och fick lov att klippa ner dem ganska hårt. De som finns är iallafall jättevackra. Tyvärr har jag inte fotat dem, men ni får se ett rött kort istället.
Jag gillar den här nya Magnoliastämpeln. Jag tror egentligen hon plockar persikor, men jag har målat dem som äpplen istället - tycker det är mer svenskt.

Om lite mer än en vecka är det mässa här i Gävle. Hoppas vi ses!
Mer info finns under "Mässor" här i bloggen.

20 September-09 Besök av Elisabet igår...Igår kväll kom Elisabet hit och scrappade med mig. Det var länge sen vi sågs, och det var så trevligt.
Vi pratade en massa förstås, fick en del gjort och sist av allt fikade vi. Mysig kväll!Tog fram en av mina gamla favoriter - Mgnoliastämpeln med den spindelvävslika kjolen.Det här kortet blev inte särskilt skarpt, men det får gå ändå. Tjejen är från Funkykitz, en rolig stämpel att färglägga.

Kom Ihåg:
Scrap och Stämpelmässa i Gävle/Bomhus Lördag 3 Oktober-09
kl. 11 - 16
Fri entré!
Ni kommer väl!

Mer info om mässan finns under "Mässor" här i bloggen.

13 September-09 Heldag med scrapbooking...

Igår var jag hos min vän A och scrappade hela dagen. Vi träffades klockan elva, och höll på fram till nio på kvällen. Massor av prat blev det, men även några kort gjorda som tur var.
Tack A för att jag fick komma hem till dig, vi hade så trevligt!Stämpeln har jag lånat av A, det är en sötnos från Skogstokiga. Rolig att måla, och lite annorlunda mot de stämplar jag använder i vanliga fall.När jag var till Uppsla på scrapmässa hittade jag nya, roliga Spellbinders. En av dem har jag använt på det här kortet för att få till spetsbakgrunden.Lilla blåbärstjejen fick va med...måste se till att använda alla mina stämplar åtminstone en gång *hm* vissa har jag aldrig färglagt ens. Hur kunde det bli så?
Grattis-texten är utskriven på datorn, och sen stansade jag ut den med min Word Window punch.
Den runda spetsen är gjord med den andra spellbindern jag köpte.Här är ett av mina favoritkort från igår. Sällan gör jag kort i blått, men igår blev det tre stycken!Grattiskort i rosa. Använde spillpapper jag hade kvar sen tidigare kortmakeri. Sparsamt med dekos på det här kortet.

Kom ihåg: Scrapmässa i Gävle Lördag 3 Oktober kl. 11.00
Snart kommer det tider för demonstrationer - kika in i bloggen (under Mässor) eller på forumen Scrappiz och SvenskScrapbooking.
Hoppas vi ses!

Skriv gärna en rad innan du lämnar mig - det är så kul att se vilka som hälsar på här inne.
Ha en skön söndag.

10 September-09 Brunrosa kort...Idag blev det ett brunrosa kort. Håller med alla er som skrivit att ni tycker att brunt går ihop med det mesta....brunt och rosa är en av mina favoriter, liksom brunt och turkost.
Jag har köpt mig en ny fiskars kantstans. Den funkar bra med bazzill och det gillar jag. Någon av mina andra fiskars kantstanser har gått sönder när jag stansat i bazzill, men den här var gjord för tjockare papper som tur var.

8 September-09 Brunt....Brunt är fint, känner att jag gör många kort i den färgskalan. Här med en av mina favoritMagnolior.
Jag var i Uppsala på Scrapmässa i helgen, och köpte några Pearl maker där....har använt den rosa på det här kortet. Förut tyckte jag det var svårt att få dem runa och fina, men nu har jag lärt mig hur man gör. Om de inte blir runda direkt, så duttar jag papperet mot bordet lite lätt, och då blir de bra.
Ha en bra dag, Tack för att du hälsade på hos mig.
Kram!

6 September-09 Heldag med scrap igår...Igår var en underbar dag - helt i scrappets tema. Först Uppsala och mässan där med min vän Annica. Massa shopping förstås.....ett par nya spellbinders, lite EZ, band och papper följde med mig hem. Tack Annica för att du ville följa med mig.
På kvällen kom Mia och scrappade med mig, och vi var ovanligt produktiva. Man brukar ju mest surra och prata när man träffas - men igår lyckades vi göra två saker samtidigt! Tack Mia för en underbar kväll.
Jag plockade fram några uppstämplade motiv jag hade liggande, därav de äldre stämplarna på korten.
Har även använt clearstamps med klockor.....köpte dem begagnade på Scrappiz i veckan. Älskar dem!hÄngeltjejen med vattenkannan fick va med igår kväll också, var ett tag sen jag färglade den.
Jag hoppas och håller tummar och tår för att hÄnglarMarie snart ska få tillbaka lusten att skapa några nya fina stämplar till oss hÄngla-älskare.Jag köpte även en stämpel med den här lilla sötnosen, när jag handlade på Scrappiz. Visst är den härligt avslappnad ;0)
Rotade fram lite äldre papper, och det blev riktigt bra. Blommorna är en BossKut-die som jag fyndade på mässan igår.Beställningskort till en tjej som fyller 70. Nya lilla Magnolian med halsbandet fick va med.

Hoppas ni har en skön helg, själv har jag verkligen kopplat av den här helgen. Skönt!
Jag hoppas att jag framöver ska hitta tiden att scrappa lite mer, för jag mår så bra av det.
Kram till er alla - och glöm inte skriva nåt innan du går.

RSS 2.0