29 November-09 Adventstid...Misteln-tjejen från Magnolia och en ny snöflingestans.
En mysig stämpel från hÄnglar, och min älskade snöflingestans.

Hoppas ni alla har en trevlig första advent.

26 November-09 Rosa julkort...Julkort måste inte vara röda, jag gillar rosa bättre ;0)
Det här kortet är gjort med en av de nya hÄnglarna, och en stämpel som jag fått i present från min vän Tirre. God jul med ett annorlunda recept.

Skriv gärna en rad, det tar inte lång stund - och det betyder så mycket för mig! Kram ♥

22 November-09 Vinst!

Kolla in den här bloggen, hon gör underbara små änglar - och jag har VUNNIT en!
http://softangelwings.blogspot.com/

21 November-09 Äntligen!

Äntligen är familjen friska igen, och solen har kommit tillbaks hit. Det var länge sen vi såg solen, men nu har den lyst hela dan. Härligt! Tänk att man blir på bra humör så fort den visar sig, vilken makt den har......

Igår kväll var det kortmakarstuga hemma i mitt scraprum. Bara jag och alla scrapsakerna ;0) Vi hade så trevligt och jag var så effektiv i min ensamhet.En av de nya hÄnglarna - en härlig dansande gobit. Ordet JUL är chipboardbokstäver som jag målat med akrylfärg och sen lackat med krackelering. Lite glitter på mössan och på ullkanterna på tröjan.Magnoliastämpel färglagd med promarkers och MCP teknik.


Det var allt för idag, hoppas ni kikar in igen snart.
Skriv nåt innan du går ♥

20 November-09 Inte bara jul....Inte bara jul, men ett till julkort får ni se.
Jag har köpt en liten fin textstämpel från Panduro, den har jag använt på detta kort. Plus en av de söta hÄnglarna. Stjärnorna har jag stämplat med distressdyna och sen satt en liten glitterprick i mitten.
hÄngeln är målad med promarkers och MCP-teknik. Glittrat med stickles på vissa detaljer - vet inte om det syns på fotot.
I somras var jag till Panduro outlet i Ullared - där hittade jag scrapset med papper och dekos - en del av det har jag använt på det här kortet. Egentligen är papperen alldeles för "rena" för min smak - men det var kul att skapa med annat än bara "skitiga" papper för en gångs skull. Stämpeln är från Magnolias julstämplar som säljs i lösvikt.

Ha en fin helg ♥

19 November-09 Julen närmar sig...Julen närmar sig, och det är hög tid att börja med julkorten. Igår blev det ett julkort till, med den lilla fina pepparkakshÄngeln. Jag har haft på stickles som ser ut som kristyr på alla vita partier på henne.
Stjärnan har jag embossat med vitt pulver.
God Jul är skrivet med stickers från Scrapbruket, som var till vår mässa i höstas. Biljetten har jag hittat hos "miss cutiepieinspiration".

Lämna ett spår innan du går ;0)
Hoppas ni alla får en fin dag ♥

17 November-09 Älskar stämplar...Som ni nog redan vet, så  Ä L S K A R  jag stämplar. Jag tycker att det är otroligt avkopplande att sitta och färglägga mina motiv - underbara små skapelser, så otroligt söta. Jag målar nästan uteslutande med promarkers/Copic nu för tiden. Avslutar alltid med MCP teknik för att få till skuggorna och djupet, annars tycker jag inte motivet är "färdigt".

Jag är i himlen när det släpps nya fina kollektioner av mina favoritstämplar, och nu i juletid kommer massor av nya fina stämplar från både hÄnglar och Magnolia. Nu för tiden köper jag mina Magnoliastämplar från Stämpelgården för det mesta, för Magnolia släpper inte sina stämplar i sin egen shop, förrän långt efteråt tyvärr.
Kika in hos företagen för att se de nya underbara stämplarna som släppts nu.
Pst. det kom ännu fler nya julstämplar hos hÄnglar igår - rykande färska! En av dem blev min favorit direkt...hon dansar runt i ullsockor ;0)

Jag vet inte om ni ser det, men idag har jag glittrat med stickles på rosorna och hårbandet för att få lite bling.
Spets, pärlband och tyll för att få lite djup i kortet.....älskar dessa dekorationer.
Swirlen är en die från Bosskut, väldigt användbar. Stansen på sidan har jag lånat av min mamma, det är en Martha Stewarth kantstans - underbart fin! Tack för lånet mor!♥

Skriv en rad, det värmer att se vilka ni är som tassar runt hos mig.
K R A M ♥

13 November-09 Fredag den trettonde....Idag är det fredag den trettonde, en skrockens dag för många människor. Inte för mig, jag tror inte på sånt ;0)
Igår och idag är jag hemma med mina sjuka barn - alldeles för stora för att vaba med egentligen. De har bägge tagit svininfluensasprutan, och fått så kraftiga reaktioner att de inte klarar sig själva hemma. Alla influensasymptom och hög feber i många dagar...jag lider med dem!
När de sov ett par timmar, hann jag göra ett par kort.
Den här fina julstämpeln från Magnolia var rolig att måla, trots att det mest är vitt. Man kan ju skugga även vitt med MCP-tekniken.
Papper från Maja design.Julkort med tomte från hÄnglar. Stjärnan på nålen är söt, vet dock inte var jag fick tag i den.

Ha en fin helg allihop! Hoppas ni får massor av scraptid.


8 November-09 Fars dag...I Västerås fick vi stämplar på maran. Jag tävlade med det här kortet och vann första pris...kul! Fick ett paket hÄnglar och stÄnglar med baktema (som jag tyvärr redan har), blev jätteglad över att vinna förstås.
Julkort med en av de nya fina julhÄnglarna, som jag gjorde i Västerås. Hann inte mkt den dagen - det var ju mässa samtidigt.
Ännu en underbar hÄngel.

Ha en bra Fars dag, själv har jag totalt glömt bort att göra ett Farsdags kort *hm*...hur kan en kortmakare glömma sånt? Förlåt pappa!
Kram ♥RSS 2.0