30 December-09 Annat än julkort...Nu är det slut på julkortsverkstad här hemma. Skönt att få nåt annat att göra.
Magnolias klubbpaket innehöll ju som bekant annat än jul och vintermotiv, så nu har jag maskat ihop pianot och tjejen. Texten är också från paketet.Hängande tjejen passar även till Alla ♥ Dagkort. När jag var i Stockholm för ett par dar sen, hittade jag fina papper i tjock kvalité som jag har använt här.

Vill önska alla mina besökare Gott Nytt År!
Tack till alla er som skrivit en rad i mina kommentarer under året, det är så kul att se vem som varit in och kikat runt.


25 December-09 Juldagen...Julafton är över för den här gången. Julklapparna är utdelade och öppnade, alla är glada och nöjda.
Vår julgran med ljusen som lyser upp vårt vardagsrum.
Idag är det juldagen, och jag tänkte visa er ett par kort som jag gjorde till jul.Julkort med en fin text som jag fått stämplad av min vän Helena. 
Rivit lite runt om, chalkat och satt lite blommor och snöflingor runt.Julkort med den fina tomtenissen från hÄnglar & stÄnglar.

God fortsättning på julen önskar jag er alla!

21 December-09 Snön vräker ner....mysigt!Ett enkelt julkort med de fina snöstjärnorna från Martha Stewart.Julkort med en av de nyaste hÄnglarna. Visst är hon söt!Grattiskort till en släkting som fyller 8 år. Killen från hÄnglar passar perfekt till grabbar, tycker jag.
Imorrn ska jag jobba igen, men på onsdag kväll ska jag börja fixa jul här hemma.
Vi har tokmycket snö och kallt, och det känns verkligen som julstämning nu.
Skriv en rad innan du går.
God Jul!

18 December-09 Skynda, skynda....Nu är det bråda dagar för att få klart julkorten...skynda, skynda.
Den här har jag fått uppstämplad av min vän T - Tack vännen! Målad med distresser för omväxlings skull.Skärpan på några av de här fotona är hemskt dålig....hoppas ni ser ngt av det iallafall.Gillar stämpeln med receptet...den har jag fått av min vän T i födelsedagspresent i höstas...och den använder jag flitigt nu till jul.En hÄngeltomte med polkastång. Det sista i raden för idag.

Hoppas ni alla får en skön helg. Själv ska jag försöka få till de sista julklapparna i helgen.
K R A M ♥

12 December-09 Ett efter ett blir de klara...Julkortsverkstan fortsätter, jag är långt ifrån klar med alla jag ska skicka.
Den här lilla hÄngeln är egentligen en Alla ♥ hÄngel - men jag tycker den passar bra att skriva God Jul på också.
Jag har ruggat kanterna med en edge scraper - chalkar som vanligt alla kanter. Texten är peel-off i guld.En söt liten Magnolia i blått. Ännu ett julkort är klart. Köpte mig lite kanelstänger för att få lite god doft på kortet.
Tråden runt kanelen är spunnet lin. Vi har en linnefabrik i närheten av vår sommarstuga - Växbo Linfabrik, där kan man köpa rullar med fin lintråd i olika färger. Jag gillar bäst den som är oblekt.
Texten bakom har jag skrivit ut på datorn....hittade på en massa julord som jag skrev med fin text.

Hoppas ni alla får en fin Luciadag imorgon.
Kram ♥

9 December-09 Ännu en stämpel från Magnolias klubbpaket...Den här lilla tjejen med den stooora lackstången är så söt - hon blev nog en favorit på direkten. Hon var med i Magnolias senaste klubbpaket "Jul & Vinter".
Jag har köpt mig en monterad liten snöstjärnestämpel från Reprint, och den är flitigt använt på mina julkort i år - så även på detta är den med.Det här är en lös julstämpel, alltså inte med i paketet. En av mina favoriter bland årets lösa julstämplar.
Majas papper är fina, gillar dem verkligen - och ett extra plus är att man kan använda kanten längst ner med texten God Jul. Här har jag satt den i kanten till vänster.Turkost kanske inte är den färg man tänker på till jul direkt. Jag tyckte det var kul att göra julkort i nån annan färg än den jag vanligtvis gör kort i ....gammelrosa *hm* inte direkt en julfärg det heller.
Jag är inte sååå förtjust i rött, och dessutom tycker jag inte att jag hittat nån bra röd färg bland promarkerspennorna. Därför gör jag helst julkort i andra färger.

Det var allt för idag. Hoppas ni har fullt sjå i julkortsverkstan, för det försöker jag ha här hemma.
Skriv en rad innan du går.
Kram ♥ till er alla som skriver en rad, det värmer att se vem som varit in och kikat.

7 December-09 Magnolias klubbpaket...I fredags kom Magnolias klubbpaket "Jul & Vinter". Den här stämpeln var lite julig, så den började jag med.
Jag har färglagt med Promarkers och MCP-teknik.
Snöstjärnorna är en Martha Stewart punch som jag ropat in på Tradera.Ännu en av de nya stämplarna - den här dock inte ett dugg jul eller vintrig enligt mitt tycke.
Min vän A har fått en liten tös, och det här kortet är till henne. Jag hoppas de inte hinner se kortet innan det kommer fram ;0)

Ha en fin vecka♥

4 December-09 Nya stämplar och en sambo som fyllt år....Igår fyllde min sambo år, det här kortet fick han av mig. Stämpeln är från hÄnglar, färglagd med promarkers och MCP. Texten är Rub-Ons. Papper från Maja design.

Idag kom klubbpaketet från Magnolia i min brevlåda. Det hette "Jul & Vinter" - men det var inga jul eller vinterstämplar direkt, flera av figurerna hade kortärmade klänningar, bara ben och nerhasade strumpor. De är fina, men tyvärr inte juliga eller vintriga som jag hade hoppats med det temat. Jag har monterat stämplarna ikväll, så imorrn hoppas jag hinna göra ett kort med någon av de nya.

Ni som funderat över snöflingestansen.....det är en Martha Stewarth ;0)
Ha en fin kväll♥

RSS 2.0