23 Januari - 07 Grattiskort

hängelkl 11 - beskuret

Ett Grattiskort till en vän som snart fyller år.
Jobbet  har tagit massor av tid i början  på den här veckan, så det har inte blivit  så många kort gjorda. Kommer mer en annan dag....

Kommentarer
Postat av: myamia

Så vackert, hon kommer garanterat bli jätteglad för detta kort. Gillar pappret du stämplat.

2007-01-23 @ 21:18:48
URL: http://myamia.blogg.se
Postat av: Louise (vbg)

Sååå, jobbet :) Men ett jätteläckert kort har du ändå hunnit med :) Jaja, jag skall skapa...till helgen....då du ;)

2007-01-23 @ 21:30:37
URL: http://louisevbg.blogg.se
Postat av: Lena

Fint när allt går i bruna nyanser! Insåg idag att jag måste ha fler färger i Distresser vips så beställde jag 5 st.... Har tagit fram akvarell pennorna vill ju variera sig lite när man fått så fina stämplar. Måste bara fråga stämplar och färglägger du flera motiv samtidigt? Jag stämplade upp flera ark med stämplarna men kom på att jag kanske skulle ha maskat något motiv. Får väl göra det sedan....

2007-01-23 @ 22:29:12
URL: http://lenalandis.blogg.se
Postat av: Aud

Åh, du er så flink! Blir så glad når jeg ser enda et nytt kort i mappa di, får lyst til å lage kort med en gang - hele tiden! Super inspirasjon å finne her!

Og du, vet du, jeg tror jeg får kjøpe klubbpakken av Marie!!!! Jeg er så glad! :-D

2007-01-23 @ 23:43:03
URL: http://audsn.blogspot.com/
Postat av: Åsa/asamia

Ofta stämplar jag upp flera motiv på samma albumblad och färglägger dem samtidigt. Det tar ju tid mellan torkningarna - så det spar ju tid förstås.
Ibland vet jag precis vilket kort jag vill göra, och då blir det oftast att jag färglägger efter hur mönsterpapperet ser ut....då målar jag bara ett motiv i taget.

2007-01-24 @ 06:15:54
URL: http://asamia.blogg.se
Postat av: Therese

Åh så sött! Den som får det kommer att bli överlycklig!
Kramar

Postat av: Elin

Hur fint som helst! :)

2007-01-27 @ 12:23:02
URL: http://hommar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0