28 Juli-08 Sommaren har kommit....

Sommaren har kommit hit till Gävle - värmen är nästintill olidlig på dagarna. Jag gömmer mig i mitt pysselrum och skapar några kort istället för att steka mig. Känns lite knepigt, eftersom jag brukar älska att ligga i solen på stranden och bara njuta - men i år blev det lite väl hett.
Igår kväll satt jag och Sofia och scrappade tillsammans, och det blev faktiskt en hel del gjort. Det är hon som gjort de små grattistämplarna som jag använder ibland på mina kort. Nu finns det bilder av hennes små stämplar inne på hennes blogg, så man kan beställa de man vill ha. Kika in hos henne!



Ett favoritupplägg blev det på sista kortet jag gjorde igår kväll. Jag har målat med Triamarker och Promarkerpennor, och använt Polychrompennor och MCP teknik. Grattis är utskrivet på datorn, jag tycker det är sååå smidigt.



Jag satt och surfade innan Sofia kom igår kväll - och hittade den här sortens biljett som Ulrica gjort.
Jag har ju gjort biljetter på mitt eget vis länge, men inte testat den här sorten - så det blev en "Ulricabiljett" igår kväll ;0)
Kul att testa andra sorter. Hon visar hur man gör, steg för steg, i sin blogg - kika in ;0)



När vi var ner till Göteborg i början av vår semester, hittade jag lådor med stämplar på Format. De sålde ut alla sina kursstämplar, och där fann jag ett par fina, som jag kikat länge på. Den ena har jag använt på det här kortet i högra hörnet, den är så fin den där swirlen.
Den lilla tagen är embossad i CB med en prickig embossdie från CB.



Sista kortet för idag.....en liten Magnoliatjej som är målad med Triamarker och polychromos med MCP teknik. Jag använder nästan enbart pennorna nu för tiden, tycker det går snabbt och är kul. Måste nog ta fram mina distresser snart igen, så jag inte glömmer hur man målar med dem.
Runt motivet har jag knutit lite lintråd som jag köpt på Växbo linfabrik.
Blomsterraden är en ny die från Cuttlebug - den embossar en liten rad med blommor. Det finns flera olika, de är sååå söta - finns hos Katscrap att köpa.

Ha det bra allihop i sommarvärmen, skriv gärna en kommentar innan du går.
Tack alla ni som skriver, det är sååå kul att se vilka som kikar förbi hos mig.

Glöm inte Scrap och Stämpelmässan i Gävle den 6 September ;0)






27 Juli-08 Värmeböljan är här....



Ett grattiskort med min nya die - ett Bosskut-hjärta. Texten är stämplad med små bokstavsstämplar som jag köpte på Scrapbox i Västerhaninge.



Killen från Magnolia har fått lite glitter på byxlappen. Fjärilsstämpeln köpte jag hos Scrapbox förra veckan.
Mönsterpapperet är ett av mina favoriter från Katscrap....älskar den serien - minns dock inte vad den heter som vanligt.(kan inte hålla reda på alla pappersmärken *suck*)



Snart, alldeles snart - fyller min stora tjej ♥ 14 år ♥. Här får ni tjuvkika på hennes grattiskort....men skvallra inte bara ;0)

Vi har fått värmebölja här i stan - synd att man klagade när det bara regnade och var mulet i stort sett hela semestern - nu fick vi så vi teg, tror jag. Det går nästan inte att vistas ute, luften står helt still och man svettas hela tiden.

Ni kommer väl ihåg att det snart är Scrap och Stämpelmässa här i Gävle - den 6 september!!!!!
Hoppas vi ses då , jag längtar redan!

25 Juli-08 Semester, semester...







Semester, semester.....den är lång och härlig! Några dar i Stockholm har jag precis hunnit med. Besökte en trevlig scrapbutik i Västerhaninge som hette Scrapbox, åkte dit tillsammans med AnkieG. Tack för att du visade mig dit!
Några kort hann jag med när jag var där nere också, så de får ni se idag.
*Kram till er alla snälla som skriver en kommentar, det uppskattas massor*

20 Juli-08 Nya kort...



Lilla sittande Magnoliatjejen fick va med på det här kortet. Stämpeln med fjärilen kommer från Sofia.
Likaså den förra lilla stämpeln, som användes på kort i förra inlägget.
Lite nya stansar/dies har flyttat in - de är roliga att jobba med. Bården är CB nya och de scrappoped runt tjejen är Spellbinders. Jag har gnuggat lite glittrig ögonskugga över motiven för att få det att skimra - man behöver inte bara köpa dyra saker till kortmakeriet.



hÄngeltjejen tänker fara neråt Tranås idag. Hon ska till M:s mamma och Gösta, som hjälpte oss så mycket när vi fick fel på bilen vid besök hos dem.

Ha det bra allihop, skriv gärna en rad innan ni går vidare.
♥Kram♥

19 Juli-08 Vinnarna dragna....

Nu har jag dragit två vinnare bland er som ville vara med och tävla om en PIF.
Vinnarna är:
Jeanette  och  Annelie

Skicka mig era adresser, så kommer ett kuvert på posten.
mail: [email protected]



Köpte den här fina stämpeln när jag var ner till Magnolia för en vecka sen...hon är underbart rolig att måla.
Stämpeln med grattis fick jag av min vän Sofia häromdagen när jag var hem till henne - TACK Sofia!



En av mina favorithÄnglar - en liten tjej som vi fick i paketet när vi var i Morkarla på träff. Grattisstämpeln är Sofias design.
Kika lite noga nere t höger...det lilla paketet i metall är ett av mina första scrapinköp.(År 2004)



Ett beställningskort.
Ha en bra dag allihop!

17 Juli-08 Semestern fortsätter....



Vi har varit nere hos M:s mamma och man, och han fyllde 70 år när vi var där. Här är hans kort, det blev uppskattat.
Semestertider, man åker och far, hinner knappt ens pyssla - har bara målat lite motiv under resan.
Nu har jag iallafall hunnit göra ett kort med en PIF jag fick av Johanna - Tack!

Tack även för alla awarder jag fått, det värmer att se att ni är många som gillar att kika in här hos mig. Hinner dock inte skicka vidare nu, utan får ta det nån dag när allt lugnat ner sig lite. Just nu tvättar och städar jag efter resan.



Ni som skriver en kommentar under det här inlägget innan jag lägger in ett nytt - har chansen att vara med om en utlottning av en PIF från mig. Jag kommer skicka nåt motiv, lite mönstrat papper och lite dekos som ni får skapa nåt av och lägga in i er blogg.
Skriv en kommentar och skriv gärna in OM ni vill va med och tävla om en PIF från mig ;0) så jag inte drar någon som inte är intresserad. Den som vinner, ska sen lotta ut en PIF i sin blogg också.

Ha en bra dag, här regnar det för fullt idag...liksom många andra dagar av den här semstern. Tur man varken är gjord av socker eller salt, och smälter lite så smälter inte allt *fniss* (som min morfar sa när han levde).
Tjingeling!

5 Juli-08 Sol o lata dagar...



Nya underbara hÄnglar följde med mig hem från mässan i Leksand. Här kommer några kort
som jag gjort med dem under min vecka i stugan.









Hade minikurs med Elisabeth häromdagen, och vi gjorde ungefär lika kort för att hon skulle få se hur jag lägger upp det när jag skapar.



Lite nya kort med nyaste Magnoliastämplarna som kom i klubbpaketet.





TACK för de avarder jag fått, lägger in och skickar vidare om några dagar.
Ha en underbar sommar allihop!
*Kram*

RSS 2.0